Efestoleum - Olej pro přípravu svalů před sportovním výkonem

 

 

Efestoleum je nepostradatelný produkt pro masáž před sportovním výkonem.

 

Olej pro přípravu svalů před sportovním výkonem využívající synergii esenciálních olejů z břízy, mandlového oleje a oleje z horské arniky.
 

EFESTOLEUM je vhodný pro použití jak v létě, tak v zimě pro všechny typy pleti. Zaručuje hloubkové prohřátí bez nežádoucích vedlejších účinků a alergických reakcí.
 

Olej neobsahuje kafr, papričky, ani alkohol.

 


Rozehřátí svalů před sportovním výkonem je velmi důležitý krok, který je bohužel často přehlížen. Nedostatečná příprava svalů a šlach před fyzickou námahou může způsobit závažné obtíže, spasma a ruptura svalů, poškození šlach, které si vyžadují velmi dlouhou dobu na zotavení.


„Chtěl jsem si jen dát trošku do těla v posilovně…nebo jenom zaběhat… zahrát fotbal“ a zranění je na světě.


Látka která je nejčastěji přítomna v "zahřívacím" oleji je kafr!


Ve skutečnosti vliv kafru vyvolává zvýšení teploty velmi rychle, což vede k pocitu extrémního horka na aplikovaných místech, které může být doprovázené kožním podrážděním.

 

Velikost balení: lahvička 200ml

 

 

 Herálecká I 1577/6, 140 00  Praha 4 - Krč

medici-h@medici-h.cz

medici-h

 

Jste odborný pracovník ve zdravotnictví?

Odborník ve smyslu §2a Zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, ve znění pozdějších předpisů, je osobou oprávněnou předepisovat nebo vydávat léčivé přípravky či zdravotnické prostředky nebo osobou oprávněnou poskytovat zdravotní péči.

Pokud osoba, která odborníkem není, vstoupí na tyto webové stránky určené odborníkům, riskuje tím nesprávné porozumění obsahu těchto stránek a z toho plynoucí rizika (např. neindikované použití léku apod.)